‘Een Veilige Plek’, de eerste exemplaren

 

 

Mijn roman ‘Een Veilige Plek’ is nu te koop. Online, maar je kunt hem ook bij je lokale boekhandel aanvragen. Het allereerste, gesigneerde exemplaar ging naar schrijver en – ik mag het vast wel zo zeggen – mentor Thomas Verbogt. Ik wilde hem bedanken voor zijn geweldige steun in de eindfase van het schrijfproces en daarna. Enkele adviezen en de woorden: ‘Ik vind het erg goed’ hebben mijn zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen gevoed. Nu is hij er, mijn eerste roman. Natuurlijk ben ik ook trots op mezelf.

 

Eerste gesigneerde exemplaar voor schrijver Thomas Verbogt

Schrijver Thomas Verbogt ontvangt het eerste exemplaar

 

Ik mocht voor meer mensen signeren onder de overkapping aan de achterkant van het Centraal Station. Dit was mijn speelse oplossing voor een boekpresentatie in coronatijd. Informeel, daar voel ik me lekker bij.

  

Signeren roman Een Veilige Plek

 

Het was precies goed. Een gelukkige schrijfster met fijne mensen om zich heen. Waardering, uitwisseling, verbondenheid… grote woorden die ik in een roman nooit zou gebruiken. Lees het boek maar.

 

Thomas Verbogt en Wilma van den Akker in gesprek met elkaar

Schrijvers onder elkaar

 

De volgende spannende fase is al aangebroken. De overzichten van de verkoop lopen binnen. Op dit moment zijn mensen aan het lezen. Wat zullen ze ervan vinden? Hoe dan ook: dit gelukkige moment pakt niemand me meer af.

 

De gelukkige schrijfster

 

 

Je kunt nog steeds elders op deze website mijn blog lezen over de achtergrond van ‘Een Veilige Plek’. Want het boek gaat wel ergens over.     

De foto’s  bij dit bericht zijn gemaakt door Brigitte Bélanger.

 

 

 

 

About Wilma

Mevrouw SchrijfTaal heet in werkelijkheid Wilma van den Akker en is schrijfster en docent. In 2008 verscheen haar poëziebundel Nageljongenstraat. In 2010 richtte zij SchrijfTaal op. In 2014 schreef zij (in opdracht) 'Wij van Jaargang 1965'. In 2020 kwam haar roman ''Een Veilige Plek' uit. Zij geeft schrijfcursussen en online schrijfbegeleiding aan uiteenlopende doelgroepen. Specialisme: poëzie.
This entry was posted in Blog 'Een veilige plek', home, Publicaties en nieuws and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *