Boektrailer Een Veilige Plek

 

Boektrailer Een Veilige Plek

Bekijk hier de boektrailer van mijn roman ‘Een Veilige Plek’. De video geeft een indruk van het verhaal over Mara, maatschappelijk werkster in een Blijf-van-mijn-lijfhuis.

 

 

Ik hoop dat je nieuwsgierig bent geworden naar het hele verhaal. Een Veilige Plek gaat niet alleen over de belevenissen van Mara op het werk en privé, er zijn ook verhalen in verwerkt van bewoonsters van ‘Blijf’. Alles is losjes gebaseerd op de werkelijkheid. Een Veilige Plek is hier te koop, maar je kunt het boek ook bij je lokale boekhandel bestellen. Boekhandels bezorgen met alle liefde, zeker nu de winkels gesloten zijn.

Veel dank aan Brigitte Bélanger (For Your Screen Only) voor video en montage en Esther Sloots die de rol van Mara speelde. En aan mezelf in de rol van scriptschrijver, producent, locatiescout, regisseur en troubleshooter in coronatijd. Er is altijd iets te leren.

Meer nieuws: tipartikelen op Schrijven Online

Heb je zelf een idee voor een roman, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Als schrijfster en docente leek het me een goed idee om mijn ervaringen met jullie te delen. Momenteel loopt er een serie tipartikelen van me op Schrijven Online. De eerste twee afleveringen zijn al verschenen. Het artikel over voorwerk en beginnen met schrijven vind je hier, en dat over herschrijven en doorzetten hier. De volgende afleveringen gaan over manuscriptbegeleiding, publiceren en over promotie. Doe er je voordeel mee!

 

afbeelding bij tipartikel 2 SOL

Herschrijven, je kunt er maar beter plezier in hebben

 

Lees ook mijn blog over de achtergrond van Een Veilige Plek. Ik vertel erin wat mijn persoonlijke ervaringen zijn als hulpverleenster in de vrouwenopvang. Ik heb er dertien jaar gewerkt in verschillende functies. Achteraf was dat genoeg research om er een boek over te schrijven.

 

About Wilma

Mevrouw SchrijfTaal heet in werkelijkheid Wilma van den Akker en is schrijfster en docent. In 2008 verscheen haar poëziebundel Nageljongenstraat. In 2010 richtte zij SchrijfTaal op. In 2014 schreef zij (in opdracht) 'Wij van Jaargang 1965'. In 2020 kwam haar roman ''Een Veilige Plek' uit. Zij geeft schrijfcursussen en online schrijfbegeleiding aan uiteenlopende doelgroepen. Specialisme: poëzie.
This entry was posted in home, Publicaties en nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *